[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_row_inner row_type=”row” type=”full_width” use_row_as_full_screen_section_slide=”no” text_align=”left” css_animation=””][vc_column_inner][vc_single_image image=”21742″ img_size=”full” onclick=”custom_link” qode_css_animation=”” link=”https://www.soulacademy.dk/coaching/”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner row_type=”row” type=”grid” use_row_as_full_screen_section_slide=”no” text_align=”left” css_animation=””][vc_column_inner][vc_empty_space height=”50px”][vc_text_separator title=”FOREDRAG / WORKSHOPS”][vc_empty_space height=”50px”][vc_column_text]SKAB FORANDRING I DIT LIV

 

 

Giv dig selv en søndag, som handler om dig.

 

Workshoppen er egnet både for dig som er begynder og for dig som har arbejdet lidt med selvudvikling før.

 

Der kræves derfor ikke andre forudsætninger end at du ønsker, at arbejde med dig selv og tilbringe en dag, hvor du bliver guidet og støttet.
Vi hjælper dig med at skabe overblik og komme igang med de forandringer du ønsker i dit liv.

 

På workshoppen får du redskaber som hjælper dig i din hverdag og som du kan bruge fra dag 1; både for dig selv og sammen med de mennesker du har omkring dig.

 

På dagen vil Henrik Faaborg & Joan Steffensen være dine undervisere.

 

Henrik Faaborg praktiserer som Terapeut, Coach, Behandler og Formidler af alt det gode, han kender til. Han er desuden aktiv i Erhvervslivet med sine 2 virksomheder.

 

Joan Steffensen er Lærer, Kropsterapeut og nyudklækket Supervisor og Psykoterapeut. Med sit dejlige nærvær gør hun en forskel for de mennesker der kommer i hendes praksis.

 

Henrik og Joan har en magisk og løftende energi sammen. De sætter begge pris på det gode samarbejde, de har haft, igennem de sidste 2 år.

 

For første gang har de i fællesskab formet denne helt unikke workshop i forandring og du har nu denne fantastiske mulighed for at deltage, til en yderst fornuftig pris.

 

De glæder sig begge til at byde dig velkommen.

 

Dato 25.6.2017 kl 10-16

 

Pris kun 495 kr

 

Du kan sikre dig en plads ved at købe en billet på Billetto her:

https://billetto.dk/e/skab-forandring-i-dit-liv-billetter-201274
[/vc_column_text][vc_empty_space height=”150px”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]