OM HENRIK FAABORG

Historie

Min opvækst var delt mellem Danmark og mit moderland Finland. I de perioder, hvor jeg og min familie boede i Finland, var det altid meget tæt på naturen. Mine dybe rødder der har betydet, at jeg føler en nær forbundenhed med naturen. I skoven finder jeg tryghed og ro. Det er her jeg lader op, mærker min naturlige energi og genskaber min balance.

Brobygger

Med en dansk far og finsk mor har jeg hele mit liv været i spændingspunktet mellem kulturer og sprog. Jeg har været – og er i min natur – bindeleddet mellem mennesker. Min opvækst har budt på frustration over, hvor jeg hørte til, men ændrede sig langsomt til en dyb kærlighed til min rolle, som ham der står i midten, binder ting sammen og får ting til at ske.

I mit arbejde falder det mig naturligt, at være ham der forbinder mennesker. Det er en naturlig evne, som jeg i mit terapeutiske arbejde bruger til at hjælpe klienter med at komme i kontakt med sig selv. Jeg forbinder dig med det i dig.

Min vej

Den sammensathed, som jeg indeholder, er i dag en stor gave for mig. Sådan har det dog ikke altid været. Specielt ungdomsårene bød på mange frustrationer over, hvor jeg hørte til og hvem jeg egentlig var. En kamp mange genkender fra puberteten. I dag ved jeg, at kampen primært var med mig selv.

Jeg oplevede en stor splittethed mellem det liv, der var lagt frem til mig, og det liv jeg inderst inde følte var min vej. Det er først sent i livet, at jeg oplever at have fundet ro og kærlighed til mit væsen.

Mine udfordringer har været årsag til både depression, stress og manglende livslyst. Men det har været det hele værd. Jeg lærte at være ham, der først tager sig kærligt af sig selv, så jeg kan være der for andre.

I dag har jeg en stor taknemmelighed til livet, og føler dyb kærlighed til det mit liv har formet sig til at være. Jeg er kommet hjem og lever fra det, der er min sandhed i øjeblikket.

Mit liv har været – og er – min største lærer. Min historie er årsag til, at jeg først modvilligt begyndte at arbejde med selvudvikling og senere forstod, at jeg er ham, der udvikler mig selv, så jeg kan hjælpe andre hjem. Jeg er ham der udvikler.

Privat

Jeg bor på min lille skovejendom på Djursland, hvor jeg nyder naturen og den ro der er i skoven. Der er fuglesang, rådyr og egern der giver haven liv.

Jeg sætter stor pris på det netværk, jeg har og sætter tid af til fornøjelser, venner og familie, selvom jeg er meget drevet af mit arbejde. Ferierne går oftest til udlandet; til afslapning sydpå eller til mit sommerhus i Finland. Der er underholdningen vinduet der vender mod søen, hvor bæveren svømmer rundt eller et elsdyr trisser forbi i vandkanten. Luksus er dejligt, men jeg værdsætter enkelhed. Det enkle giver mig ro, nydelse og bringer mig hjem, så jeg kan være udhvilet og fuldt til stede i de samspil jeg træder ind i, i mit arbejde.

Møde

Når du møder mig i dag, møder du en menneske, som har sprunget til og fra uddannelser, været i lange forhold, været single, været forlovet, har opdraget børn, arbejdet på gulvet, været direktør, iværksætter, underviser, chauffør, terapeut, gartner, rengøringsmand, mellemleder og en mængde andre titler. Jeg har boet i udlandet, rejst i hele verden, haft et år hvor jeg sad og kiggede ud i luften og haft mange år med fuld produktivitet. Jeg har siddet ved døende og sagt farvel til mange, men har sagt velkommen til endnu flere. Jeg har været med til fødsler, klippet navlestrenge og jeg har holdt mennesker i hånden i deres sidste suk. Jeg er ham der er til stede og til rådighed.

Jeg har oplevet de fleste aspekter af livet, og det har for mig skabt en rummelighed og glæde over det at være til. Sorg og glæde er begge vigtige dele af livet. De udspringer begge fra kærlighed.

I dag oplever jeg, at jeg er midt i livet. Jeg har tillid til at det bliver smukkere hver dag.

Jeg glædes over mødet mellem mennesker. Jeg er her for dig, fordi det er min natur. Det er den jeg er.

Henrik Faaborg
“Jeg har fået en healingsterapi hos skønne Henrik. Det var en fantastisk oplevelse og jeg mærkede omgående ro og lindring. Henrik har en dejlig rolig energi som gør at man slapper fuldstændig slapper af og tager i mod. Jeg vil altid bruge Henrik og klart anbefale ham til andre.”
Pernille E. , 50 år
“Jeg fik en healingsterapi hos Henrik. Vi arbejdede med at turde give slip på frygt og handle på de ting, der var i mit hjerte. Jeg kom under terapien mere i kontakt med mig selv, så jeg bedre kunne mærke, hvad der er rigtigt for mig. Jeg føler mig mere klar til at handle udfra min passion <3 Tak for det. Kan bestemt anbefales.”
Anne D., 27 år
“Jeg fik en access bars behandling hos Henrik i starten af mit sygdomsforløb med PTSD og angst. På det tidspunkt var jeg plaget af mange symptomer heraf søvnløshed, tankemylder og en konstant uro i kroppen. Hans behandling var helt fantastisk at få. Det var en slags “pause” fra min sygdom, hvor jeg for første gang i flere måneder havde følelsen af ro i kroppen og sind. Jeg gik derfra med en nyetableret forbindelse til mig selv. Henrik er et behageligt og roligt menneske at være omkring, og en yderst professionel behandler, som besidder en stor viden og empati. Vil til hver en tid anbefale ham. Tak for behandlingen Henrik” 
Mia M., 26 år
“Behandlingerne hos Soul Academy har hjulpet på min hovedpine og svimmelhed, og jeg har følt mig fantastisk afslappet og veltilpas efter hver behandling. Henrik er en fantastisk behandler – meget behagelig, rolig og virkelig dygtig.
Jeg kommer helt sikkert igen :)”  Ene J.
Ene J.
“Et par gange har jeg fået acces bars, det var en fantastisk og dejlig oplevelse. Min krop var afslappet og jeg havde en indre ro, som jeg ikke har haft i lang tid. Skal helt klart have en tid igen � Tak Henrik.”
Pia F., 48 år

“Wow! Jeg har idag modtaget min første access bars / healing behandling hos Soul Academy. Det var, for mig, en magisk oplevelse og jeg har en fantastisk følelse indeni lige nu!  Jeg føler mig afslappet og fyldt med power, energi og glæde på en gang.

En følelse af, at være i balance og stå stærkt! Det er første gang i mit 44 årige liv, at jeg har SÅ stærk en følelse af jordforbindelse.
Jeg er meget taknemlig.  Vi ses igen, for det vil jeg have mere af! Tak for dig Henrik” 

Berteline L., 45 år