KOM HJEM I DIG OG FIND INDRE RO

I Soul Academy udbyder jeg 1:1 sessioner.

Alle behandlinger handler om at skabe glæde i livet. Jeg er meget ressourcefokuseret i min tilgang, fordi det er der lyset, svarene og din power ligger gemt.

Det er et samspil, hvor jeg står til rådighed med alt det jeg er og kan. Jeg er her, når du har oplevet sorg, svigt eller bliver ved at køre det samme tema år ud og år ind. Og jeg er her når du brænder for noget, men skal have knækket koden til hvordan du slipper bremsen og kommer afsted.

Her kan du få hjælp til at slippe stemninger, stress eller tanker der kværner afsted. Psyke og fysik hænger sammen og ofte vil du opleve, at din fysiske tilstand forbedres når du begynder i terapi. Det er fordi din krop får alle informationer gennem det der foregår i dit hoved og dit følelsesliv. Når du kommer mere i balance der, kommer kroppen også i balance.

Jeg er ikke tilhænger af årelange forløb, men vælger du et længere forløb er 5. Session altid en session, hvor vi fejrer hvor meget du har rykket dig og den er gratis. Alle 5 sessioner skal afholdes indenfor 3 måneder. Du kan frit vælge mellem alle de udbudte sessioner.

Coaching

Sessionen hjælper dig til at overskue din nuværende situation og vide hvad du skal fokusere på lige nu. Du får skabt balance i dine livsområder og får hjælp til at sætte klare mål, så du ved i hvilken retning du går. Et klart defineret mål betyder at vejen viser sig af sig selv.
Jeg har været selvstændig erhvervsdrivende i mange år. Jeg har haft flere virksomheder og er vant til at lede og vise vejen frem. Vil du bruge en coaching session til sparring omkring din virksomhed eller et projekt er du velkommen.

Psykoterapi

For mig er psykoterapi en måde at skabe en kærlig relation til sig selv.

Vi arbejder med det tema der udspiller sig når du kommer. Hvad fylder mest, hvor er du mest blokeret eller hvad vil du gerne ændre på. Jeg har erfaring med alle områder indenfor psykoterapi og behandling; lige fra en almindelig kognitiv tilgang til dybdegående psykoterapi. Jeg har fokus på hele dit system, fordi alt er forbundet og sammen skaber det et helt billede af hvad du har brug og hvor vi skal sætte ind. Psykoterapi sætter dig fri af de traumer som du har dannet, måske for mange år siden. Det gør dig fri af begrænsninger så du kan handle frit og tage action på det du vil. Det er aldrig for sent at få terapi.

Parterapi

Jeg er her for jer begge to og vi taler sammen alle tre. Jeg hjælper jer både når i vælger at afvikle jeres forhold i ro og orden og når i gerne vil udvikle jeres fælles vej sammen. I alle tilfælde er kommunikation og jeres samspil fokuspunkter. Vi skaber spilleregler og dagsorden for jer og jeg hjælper jer med den proces i er på vej ind i.
I dag har jeg ingen hjemmeboende børn, men jeg kender alt til både at være børnefamilie og at have et forhold uden børn. Jeg rådgiver alle slags par med alle slags seksualiteter.

Healingsterapi / Stressbehandling

Du vælger healingsterapi eller stressbehandling når du gerne vil arbejde i dybden og f eks løse op for fysiske symptomer på den vej dit liv har taget. sessionerne indeholder en afklarende samtale og en behandling på briks. Du er fuldt påklædt og ligger med et tæppe over dig.
Efter behandling vil du ofte opleve at du sover bedre om natten og at du er mere fri i dit hovedet. Du kan bedre slippe tanker. Ofte er du helt tanketom og kan endelig slappe af. Når vi arbejder med både mentale og fysiske symptomer på denne måde sker forandringen som regel hurtigt og du kommer i god kontakt med dit indre.

BARS-behandling med healing

Sessionen varer en time og er helt uden ord. Det er en afslappende behandling, som bringer dig hjem i din krop og giver dig ro i sindet. Den giver dig en god jordforbindelse så du kan mærke dig selv igen. Healingen går dybt og varer op til halvanden uge efter behandlingen.

Børneterapi/Healing – Varighed max 45 minutter – pris 400 kr

Barnet ligger på briksen med et tæppe over sig og mor eller far sidder ved siden af. Der kan være en smule afklarende samtale med barnet inden behandlingen, men ofte går vi bare igang og jeg sørger for den healing der er brug for. Det jeg ser eller måtte mærke fortæller jeg barnet, fordi det ofte giver et løft, gennem en følelse af mere ro, mere glæde og et større mod til at gå ud i verden på egen hånd.
Jeg har god erfaring med behandling af social angst og angst generelt. Et almindelig bekymret barn vil også have glæden af behandling.