TAG MED SOUL ACADEMY TIL KRETA

&

FÅ SAT BLUS PÅ DIN

INDRE STYRKE

22.10 – 29.10.2021

i samarbejde med Bravo Tours

Vores mål er altid at skabe oplevelser og forandringer som varer længe

Nemlig de livsforandrende oplevelser, ved coaching, terapi, behandlinger og særligt på vores rejser. Sådan en rejse er en pause fra hverdagen og alt der fylder derhjemme, hvor du i en uge kan fokusere 100% på dig selv og det der er vigtigt for dig. Det svarer til 100 timers terapi. Vi er eksperter i at hjælpe mennesker med at genfinde sig selv og deres indre styrke og har mange års erfaring med livsforandrende processer der kærligt skaber balance i dit liv.

.

.

FORSTIL DIG, AT DU..

kommer på en ferie, som positivt ændrer dit liv – også din oplevelse af hverdagen: Mange af os er mellemfornøjede og utilfredse – og drømmer om et helt andet liv; fx med ny karriere, flere valg på hylderne eller bare mere energi til alt det man gerne vil. Måske også dig?

SÅ GLÆD DIG. For den rejse findes nu – og du skal med: For når du finder ud af, hvad der begrænser dig og holder dig tilbage (og du får ændret på det), begynder du at leve det liv, du drømmer om – uanset om du ønsker …

 Flere spændende valgmuligheder – og mere inspiration og
nysgerrighed i livet
 Nyt job og mere økonomisk frihed
 Mere overskud til dig selv – og til at mærke, hvem du selv er, hvad DU har lyst til og brug for

Og meget, meget, meget mere glæde.

Lyder det som dén livsændring, du drømmer om – og som en rejse, du (også) vil med på? Så kom med os på en lækker tur til Kreta!

DU FÅR:

Fly Billund – Kreta tur/retur
Ophold på Hotel CHC Galini Sea View
All-inclusive
Dansktalende Rejselederservice
Bustransfer til/fra hotel
SOUL ACADEMYs 2 undervisere, som står til rådighed på hele turen.

4 populære workshops
– Et liv i Balance
– Find din passion & udfold dit potentiale
– Kærligheds-sprog og relationer
– Køreplanen der gør drømme til virkelighed

Daglige meditationer med forskelligt tema
Mulighed for massage eller ansigtsbehandlinger i Hotellets spa
Mulighed for at dyrke fitness i hotellets center
2 hele fridage til at udforske området
Og masser af sol og tid ved poolen og stranden.

Du vælger ved bestilling om du vil bo sammen med en ven eller veninde, med en af de andre deltagere eller vil have eneværelse.

EARLY BIRD TILBUD   9.975,-

BESTIL HER

Som en af de to undervisere og ejer af SOUL ACADEMY vil jeg gerne invitere dig med på denne rejse, hvor vi med lethed, humor og god energi har skabt en lækker uge. En uge hvor alle kan deltage, uagtet om man har arbejdet med sig selv tidligere eller ej.

Du har med garanti dine egne grunde til at ville med.

MÅSKE ER DU kommet til et nyt sted i livet?

  • Du har knas med kærligheden – også til dig selv?
  • Du trænger måske bare til støtte og hjælp til forandringer du drømmer om?
  • Din karriere tager et hop. Et dyk. Eller sidder fast?
  • Du slås med selvværd, bekymringer og angst?
  • Børnene er flyttet hjemmefra – så hvilken rolle skal du nu finde ind i?
  • Måske føler du dig ikke rigtig glad indeni?

Eller …måske ønsker du ganske enkelt MERE af livet? Mere begejstring, mere glæde og mere nydelse.

Det er netop målet med rejsen. At finde hjem i dig selv, så du er fuldt til stede;
med al din power! Det er en dejlig måde at være i verden på. Og det vil lykkes for dig, fordi du med denne tur committer dig.

Det er din tid nu og det er din tur.

– Henrik Faaborg

.

.

”Jeg kørte 500 kilometer for at komme i terapi hos Henrik. Dét gjorde jeg gerne igen. Jeg har fået troen og håbet tilbage i mit liv efter blot én session hos Henrik. Nu tør jeg gå ud i verden og blive set. Jeg tør – efter mange, mange år – at træde ud af min komfortzone. I årevis kæmpede jeg med voldsom angst i mit liv. Og det afskar mig fra at føle nære relationer og kærlighed til mennesker omkring mig. Men da jeg var hos Henrik, faldt det hele bare på plads. Fuldstændig.”

”Det har betydet en kæmpestor livskvalitetsændring for mig. Som at få en nøgle, der låser op for det, der altid har siddet fast og været i vejen – så jeg kan slippe af med det.”

Marija G., 52 år, Klient hos Henrik

.

”Sessionen hos Henrik gav mig en klar følelse af, at jeg kom i kontakt med min egen storhed – sådan kan jeg bedst beskrive det. Han guidede mig. Også til at tackle mine begrænsende overbevisninger om mig selv.

Jeg har tit en tilbøjelighed til at tænke, at ‘jeg skal gøre mig fortjent til at blive holdt af.’ At der er noget bestemt, jeg skal gøre først. Her hjalp Henrik mig til at føle mig værdig – blot fordi jeg ER, den jeg er. Det var en kæmpe lettelse.”

Inger H., 48 år, Klient hos Henrik

HVEM FØRER DIG GENNEM UGEN?

Mød SOUL ACADEMY’s to undervisere

De er begge psykoterapeuter og specialister i forvandling, fordi de har gået vejen selv

De har selv prøvet at gå ned med flaget, blevet gift, skilt, haft teenagere i hjemmet, haft stress inde på kroppen, været frustrerede og mistet selvværd og troen på sig selv. Og de har selv deltaget i kurser, workshops, fået terapi, modtaget coaching og fundet mere kærlige og nærværende måder at være i livet på. De har ikke bare rejst sig, men er gennem deres egen udvikling blevet rigtig dygtige til at hjælpe andre mennesker med, at skabe et liv som man ikke vil holde fri fra.

 

.

Psykoterapeut Henrik Faaborg

”Jeg har blandt andet flere psykoterapeutuddannelser bag mig, har taget 2 coachinguddannelser, en healer-uddannelse og er certificeret kropsbehandler.

Jeg har taget mine uddannelser sideløbende med mit arbejdsliv, hvor jeg hovedsageligt har været selvstændig. Jeg elsker at sætte ting iværk, få noget til at gro og udvikle sig. Og som selvstændig har jeg frie hænder til at sørge for gode arbejdsforhold, have nære relationer til kunderne og skabe nye tiltag. Med andre ord; jeg har muligheden for at gøre en forskel.

Med tiden er det endt med at en af mine virksomheder er en praksis med psykoterapi, psykologisk rådgivning og stress behandling – SOUL ACADEMY.

Uddannelser og arbejdserfaring er vigtigt, men det er en stor glæde for mig, at den grounding jeg har fundet gennem min livserfaring, er evig kilde til healing og udvikling hos mine klienter. Det betyder at jeg ikke bare i mit eget liv, men i sessioner med klienter kan skabe et miljø, hvor de trygt kan udvikle sig.

Rejsen til Kreta ser jeg som en forlængelse af alt det gode vi arbejder med i det daglige; bare mere intensivt, så der kan skabes flere varige forandringer. Og ikke mindst; så man får meget mere for pengene.”

Psykoterapeut Perniille Elinor

”Jeg er uddannet EI-terapeut på Essentielt Institut i Århus. Terapiformen, som jeg anvender og er uddannet i, kaldes Essentiel Integrativ-metode, og i al sin enkelhed handler mit arbejde om at hjælpe mine medmennesker ‘hjem i sig selv’, hvor det er rart at være.”

“Vi kender alle den ubehagelige fornemmelse af at stå ved siden af sig selv. Vi kan ryge ud af os selv af mange årsager, store som små, og tit løser livet det af sig selv. I nogle tilfælde løser livet det dog ikke af sig selv, og derfor får vi brug for en hånd. Med EI-metoden handler det om at finde årsagen bag det ‘symptom’ den enkelte mærker, så det kan blive forløst for altid.”

“Det du vil møde hos mig er, at jeg har gået vejen selv: Jeg har lært på egen krop, hvordan det er at være fastlåst, hvordan det er at være i en proces og hvordan det er til sidst at blive forløst. Der har været både psykiske og fysiske udfordringer på min vej, som er blevet forløst gennem EI-metoden – så jeg nu lever et liv i balance. Metoden har virket for mig, og jeg oplever hver dag, hvordan det også virker og skaber varig forandring for andre.”

Henrik Faaborg siger om Perniille Elinor

”Jeg har inviteret Pernille med på turen, fordi jeg elsker Pernilles måde at være på og hendes måde at arbejde på. Jeg bruger selv Pernille, hvis jeg render ind i noget, jeg skal have bearbejdet – for selv om jeg står et dejligt sted i mit liv nu, så dukker der udfordringer og mønstre op, fordi jeg konstant udfordrer mig selv.”

“Hvis vi vil udvikle os, skal vi ud af vores komfortzone og ind i udviklingszonen. Det betyder, at vi kan blive lidt utrygge, fordi vores abehjerne gerne vil have, at alting er, som det plejer. Men livet er forandring hele tiden, og vil vi have det godt, skal vi være et skridt foran og selv bestemme, hvad vej vi vil gå.”

“I min proces er Pernille med sin kærlige og omsorgsfulde energi en fantastisk sparringspartner og super kompetent psykoterapeut. Og hun brænder for at hjælpe folk hjem i sig selv. Derfor glæder jeg mig til, at vi sammen skal hjælpe dig og de andre kursister til at leve det dejlige liv, der venter på jer.

.

Perniille Elinor er et af de skønneste og varmeste mennesker, jeg kender. Hendes tilgang til at alt stort set er psykosomatisk har været min vej ud af forskellige smerter. Hun har været min øjenåbner for et mere taknemmeligt og hjertevarmt liv – og for mig er hun en foregangskvinde for at taknemmelighed er vejen mod et bedre og mere kærligt liv på alle planer. Dette simple råd sammen med eget terapiarbejde løftede mig langsomt mod et meget mere stabilt, kærligt og taknemmeligt liv.

Sidsel B., Klient hos Perniille Elinor

.

.

.

PROGRAM FOR TUREN

.

DAG 1.

Afrejse 22.oktober 2021

Vi mødes i Billund Lufthavn og tager sammen afsted.Vi flyver til Kreta hvor vi checker ind på Hotel CHC Galini Sea View.

intromøde med informationer om ugen samt introduktion til hinanden. Vi lærer hinanden at kende i ro og mag, får noget godt at spise og vænner os til at være på ferie.

.

.

.

.

DAG 2.

Kl 10-15: WORKSHOP
Et liv i Balance

Det handler om at få skabt ro, så du begynder at mærke dig selv og dine inderste behov. Enhver deltager er på sin egen personlige rejse og alle har forskellige ønsker og forventninger til sig selv og til retreatet. Alle kommer med forskellige afsæt og på denne workshop får du lov til at mærke, at det der betyder noget for dig, er det vigtigste lige nu. Vi hjælper dig med at tage vare på det der foregår og finde en vej videre. Du kommer mere i balance og kan se verden med nye briller.

Kl 21: Aftenmeditation med dagens tema for dem der har lyst.

DAG 3.

Kl 10-16: WORKSHOP
Find din passion og udfold dit potentiale

Med tiden glemmer vi nogle gange, hvem vi i virkeligheden er indeni. Det kan føles som om vi lever en andens liv og vi har svært ved at finde gnisten.

Vi hjælper dig til at finde hjem og opdage flere ting du er passioneret omkring og få dem sat i gang. Vi lokaliserer glemte ressourcer som du har i dig og får dem frigivet, så du står stærkere og gladere i livet.

Kl 21: Aftenmeditation med dagens tema for dem der har lyst.

.

DAG 4.

Fridag til refleksion, shopping, wellness og hvad hjertet begærer.

Kl 10: Morgenmeditation med dagens tema for dem der har lyst.

Kl 21: Aftenmeditation med dagens tema for dem der har lyst.

.

.

.

DAG 5.

Kl 10-15: WORKSHOP
Kærlighedssprog & relationer

Når vi kender vores kærlighedssprog, har vi lettere ved at sige hvad vi ønsker og har brug for fra vores partner og de relationer vi har omkring os. Vi får også lettere ved at spotte hvad vores nære relationer har brug for, selvom de ikke siger det lige ud. Det er en kæmpe gave til parforholdet og ja selv i samarbejdet med kolleger. Det er viden og redskaber der redder ægteskaber og gør det lettere at finde en passende partner.

Hvis du allerede kender til kærlighedssprogene kan du måske alligevel blive overrasket, da de kan ændre sig med tiden, fordi vi ændrer os. Der er lagt i kakkelovnen til en dag, hvor vi arbejder med kærligheden til os selv og ser på de relationer, der er vigtige for os.

Kl 21: Aftenmeditation med dagens tema for dem der har lyst.

DAG 6.

Kl 10-16: WORKSHOP
Køreplanen der gør drømme til virkelighed

Vil du være iværksætter, score drømmejobbet, finde en kærlig partner, skabe bedre pengeflow i dit liv, skrive en bog du har i hovedet eller noget helt andet. Så er det her en workshop for dig.

Kort sagt: Lær at manifestere det du ønsker: Penge, job, partner, frihed, fred.

Vi har videreudviklet konceptet så det hos os ikke bare handler om at fantasere og forestille sig at noget sker. Vi hjælper med processen så du får ting til at ske. Vi har skabt en køreplan, hvor du får klarlagt alle trin på vej frem mod dine mål og er en aktiv spiller i det der bliver din nye virkelighed.

.
Kl 21: Aftenmeditation med dagens tema for dem der har lyst.

DAG 7.

Kl 10-12: Samling og opfølgning.

Resten af dagen fri.

Kl 21: Aftenmeditation for dem der har lyst.

DAG 8.

29. oktober 2021

Vi takker Kreta for sol, godt selskab, forvandling og rejser hjem sammen.

.

.

Hver dag er der indlagt 1 times pause til frokost og solbadning samt en masse kortere pauser.

.

DAG 9,10,11 .. og helt indtil næste tur..

Når du er landet derhjemme, fortsætter processen i rejseholdets lukkede facebook-gruppe. Her kan du spørge om råd, sparre med de andre
og dele oplevelser du har haft efter du er kommet hjem. Her deler du, når du har oplevet succes med din plan og når du har en udfordrende dag.

Det er vigtigt at blive hyldet når noget lykkes og at have ligemænd omkring sig, når der er brug for et pust af frisk energi og mod. Sammen spiller
vi hinanden bedre. Henrik & Perniille er med i gruppen og kan altid spørges til råds.

.

BOOK DIN TUR NU

.

.

.

.

DIT HJEM I UGE 43

Lækkert hotel med All Inclusive og udsigt i særklasse

Få en vidunderlig ferie med ren afslapning og kretensisk gæstfrihed på CHC Galini Sea View, der bryster sig med at have den skønneste beliggenhed med udsigt ud over havet i Agia Marina. Hotellet er holdt stilrent i hvidt i harmoni med de rolige omgivelser, og udvalget af faciliteter er mange. I vil trives ved poolområdet med swimmingpool, liggestole og parasoller samt en poolbar til forfriskninger.

Der er rig mulighed for selvforkælelse i hotellets spa-område, der tilbyder forskellige behandlinger og kure (mod betaling), og du kan desuden bruge faciliteterne i fitness og sauna, tyrkisk bad og indendørs swimmingpool.

Du får en pragtfuld madoplevelse her, og kan enten vælge at tilbringe aftenen i buffetrestauranten eller prøve à la carte restauranten. Slut aftenen af i en af hotellets barer med en lækker cocktail eller kop kaffe, og nyd den smukke havudsigt. Hotellet tilbyder shuttle service for dem, der ikke ønsker at gå til og fra hovedrestauranten.

Hotellet har også gratis transport til stranden i Agia Marina. Området har et godt udvalg af restauranter, butikker og underholdningsmuligheder. Agia Marina er en atmosfærefyldt fiskerlandby ca. 9 km fra Chania centrum, og man kan med fordel tage en dagstur hertil, hvis det større byliv, seværdigheder og natteliv drager.

Sådan bor du
På CHC Galini Sea View bor du i lyse og rummelige dobbeltværelser og familieværelser (med separat soveværelse), der har aircondition, safetybox, telefon , tv, køleskab, hårtørrer og en balkon/terrasse.
Dobbeltværelserne er indrettet med to regulære senge og mulighed for en ekstra opredning, mens familieværelserne på to etager råder over to regulære senge og to ekstra senge. Delvis havudsigt og dobbeltværelser til enebrug fås også mod tillæg.

Hotellet har både værelser i hovedbygningen og ved stranden. De er indrettet med samme faciliteter, men strandværelserne er lidt mindre – 22-25 m2 mod 28 m2 i hovedbygningen.
Særligt hotellets værelser ved stranden er ikke egnede for gangbesværede.

Pension
Dit ophold på CHC Galini Sea View er med All Inclusive.

.

Mere om CHC Galini Sea View
Hotellet er bygget på en bakke med en betagende udsigt ud over Agia Marina, sandstranden og det glimtende blå hav. Der er blot 200 meter til den skønne strand – bemærk dog at man skal krydse en trafikeret vej, når man går fra hotellet derned. CHC Galini Sea View er opdelt i to forskellige bygninger, og nogle af værelserne ligger på hotellets strandside. På dette populære hotel opfyldes et hvert behov, da hotellet foruden sin normale buffet også tilbyder en á la carte restauranten, swimmingpool, fitnesscenter, sauna og massage.

.

Link til hotellets website

.

.

BOOK DIN TUR NU

.

.

.

.

”Hver gang jeg havde været hos Henrik, havde jeg det som om, jeg havde lært mig selv bedre at kende – at jeg havde lært endnu en ny side af mig selv at kende. ”

”I forhold til andre terapeutiske former jeg kendte i forvejen, var det her meget mere afslappende. Henrik gjorde i høj grad meget af arbejdet for mig. Som klient har jeg ellers i andre sammenhænge tit følt mig presset til SELV at skulle styre showet for at komme et nyt sted hen. Hos Henrik kunne jeg læne mig mere behageligt tilbage.”

”Behandlingen hos Henrik gav mig hurtigt store resultater – måske også fordi jeg kunne slappe mere af. Alene det, at jeg ikke følte, at der var noget galt med mig, da jeg trådte ind ad døren hos Henrik, synes jeg, var en stor ting. ”

”Jeg vil virkelig anbefale folk at prøve det, Henrik kan. Det er en unik oplevelse at være i behandling hos ham, fx hvis man ønsker at finde sig selv.

Han hjalp mig bl.a. væk fra en fastlåst situation – til at komme hen, hvor jeg i stedet så udveje og muligheder VÆK fra stress og angst. Det var en kæmpehjælp.”

Sebastian, 25 år, Klient hos Henrik

.

”Når jeg har været hos Henrik, får jeg det markant bedre, end når jeg har været hos psykolog (som jeg ellers også har stor respekt for). Når jeg er til psykolog, hjælper det mig ‘oppe i hovedet’. Men … jeg kommer ikke længere end dét. Jeg får ikke kroppen med. Dér kan Henrik til gengæld hjælpe. Han var den første, som åbnede mine øjne for den type terapi – og for mig er det 10 gange mere effektivt end psykologernes tilgang.”

”Jeg vil klart anbefale Henrik – han er god til at hjælpe dig til at se klart, når du har svært ved det. Når du føler dig frosset fast. Henrik er bl.a. virkelig god til at skabe nye stærke billeder i dit hoved – og hjælpe dig til at fjerne de uønskede billeder, du ellers slæber rundt på.”

”To andre ting, sætter jeg også pris på ved Henrik: Han lever sig virkelig ind i dig og dit liv – jeg føler, at han er fuldstændig til stede. Og så er han faktisk også ret sjov; fjollet på en fed måde. Vi griner megameget sammen. Dét giver også god energi.”

Freja, 24 år, Klient hos Henrik

.

.

INVESTER I DIG SELV NU – OG FÅ GLÆDE AF DET RESTEN AF DIT LIV

.

DU FÅR:

Fly Billund – Kreta tur/retur
Ophold på Hotel CHC Galini Sea View
All-inclusive
Dansktalende Rejselederservice
Bustransfer til/fra hotel
SOUL ACADEMYs 2 undervisere, som står til rådighed på hele turen.

4 populære workshops
– Et liv i Balance
– Find din passion & udfold dit potentiale
– Kærligheds-sprog og relationer
– Køreplanen der gør drømme til virkelighed

Daglige meditationer med forskelligt tema
Mulighed for massage eller ansigtsbehandlinger i Hotellets spa
Mulighed for at dyrke fitness i hotellets center
2 hele fridage til at udforske området
Og masser af sol og tid ved poolen og stranden.

Normalpris for

– Rejse
– Hotelophold
– All-inclusive
– 4 workshops
– Mindfulness hver dag

23.000 kr

MEN

juhuuu!

… vi har lavet en virkelig fin aftale med Bravo Tours, som betyder,
at vi kan tilbyde dig rejsen meget billigere.


11.975 kr. 
(først til mølle: kun i alt 22 pladser)

.

OG FORDI VI RIGTIG GERNE VIL HAVE DIG MED, HAR VI LAVET ET

EARLY BIRD TILBUD!

BESTIL INDEN D. 10.7.2021 OG FÅ HELE PAKKEN FOR KUN:

9.975 kr

.

BOOK DIN TUR NU

.

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

.

Vi glæder os til at se dig – og til at hjælpe dig med at folde dit liv helt ud.

Henrik & Perniille

.

.