”Jeg har idag været hos Henrik i forbindelse med rygestop. Jeg endte med at få så meget mere end det. Henrik er så vanvittig dygtig, varm og imødekommende. Jeg følte mig tryg og tilpas i hele sessionen. Og fandt en ro og styrke jeg ikke har følt længe. Det er bestemt ikke sidste gang jeg skal ud til Henrik, så herfra mine varmeste anbefalinger ❤️
 Og stadig ingen rygetrang”

Miane, den 13.10.2019
Svært at beskrive de helt unikke evner Henrik besidder, som ikke kan undgå at smitte af ved et møde. Han formår at lukke op for det ganske særlige personlige rum i os selv som vi alle gerne vil møde og genkende. Henrik har hjulpet mig til at mærke hvad der er rigtigt for MIG og hvad der gør MIG glad. Og at nyde at være midt i en proces og glemme målet for en stund❤”
Iben
”Henrik har behandlet begge mine piger, der dengang var 11 og 14 år. Jeg giver hermed mine bedste anbefaling til Henrik. Han har en rolig, nærværende og behagelig tilgang, der fik dem begge til at slappe af med det samme. Han arbejder intuitivt og rammer plet i sine udtalelser. Han er i øjenhøjde og respekterer børnene, hvilket gjorde, at de følte sig godt tilpas og vi blev der derfor lidt længere. Henrik arbejder anerkendende og ressourceorienteret. Den efterfølgende tid efter behandlingen refererede de flere gange med glæde til noget af det han havde sagt til dem i behandlingen og som gav mening og styrke for dem i hverdagen.”
Pernille
”Jeg har fået en healingsterapi hos skønne Henrik. Det var en fantastisk oplevelse og jeg mærkede omgående ro og lindring. Henrik har en dejlig rolig energi som gør at man slapper fuldstændig slapper af og tager i mod. Jeg vil altid bruge Henrik og klart anbefale ham til andre.”
Pernille
”Hver gang jeg havde været hos Henrik, havde jeg det som om, jeg havde lært mig selv bedre at kende – at jeg havde lært endnu en ny side af mig selv at kende.”
”I forhold til andre terapeutiske former jeg kendte i forvejen, var det her meget mere afslappende. Henrik gjorde i høj grad meget af arbejdet for mig. Som klient har jeg ellers i andre sammenhænge tit følt mig presset til SELV at skulle styre showet for at komme et nyt sted hen. Hos Henrik kunne jeg læne mig mere behageligt tilbage.”
”Behandlingen hos Henrik gav mig hurtigt store resultater – måske også fordi jeg kunne slappe mere af. Alene det, at jeg ikke følte, at der var noget galt med mig, da jeg trådte ind ad døren hos Henrik, synes jeg, var en stor ting. ”
”Jeg vil virkelig anbefale folk at prøve det, Henrik kan. Det er en unik oplevelse at være i behandling hos ham, fx hvis man ønsker at finde sig selv. Han hjalp mig bl.a. væk fra en fastlåst situation – til at komme hen, hvor jeg i stedet så udveje og muligheder VÆK fra stress og angst. Det var en kæmpehjælp.”
Sebastian
“Jeg fik en access bars behandling hos Henrik i starten af mit sygdomsforløb med PTSD og angst. På det tidspunkt var jeg plaget af mange symptomer heraf søvnløshed, tankemylder og en konstant uro i kroppen. Hans behandling var helt fantastisk at få. Det var en slags “pause” fra min sygdom, hvor jeg for første gang i flere måneder havde følelsen af ro i kroppen og sind. Jeg gik derfra med en nyetableret forbindelse til mig selv. Henrik er et behageligt og roligt menneske at være omkring, og en yderst professionel behandler, som besidder en stor viden og empati. Vil til hver en tid anbefale ham. Tak for behandlingen Henrik”
Mia
”Jeg fik en healingsterapi hos Henrik. Vi arbejdede med at turde give slip på frygt og handle på de ting, der var i mit hjerte. Jeg kom under terapien mere i kontakt med mig selv, så jeg bedre kunne mærke, hvad der er rigtigt for mig. Jeg føler mig mere klar til at handle udfra min passion <3 Tak for det. Kan bestemt anbefales.”
Anne
”Behandlingerne hos Soul Academy har hjulpet på min hovedpine og svimmelhed, og jeg har følt mig fantastisk afslappet og veltilpas efter hver behandling.
Henrik er en fantastisk behandler – meget behagelig, rolig og virkelig dygtig.
Jeg kommer helt sikkert igen:)”
Ene
”Et par gange har jeg fået acces bars, det var en fantastisk og dejlig oplevelse. Min krop var afslappet og jeg havde en indre ro, som jeg ikke har haft i lang tid. Skal helt klart have en tid igen ð Tak Henrik.”
Pia
”Wow! Jeg har idag modtaget min første access bars / healing behandling hos Soul Academy. Det var, for mig, en magisk oplevelse og jeg har en fantastisk følelse indeni lige nu! Jeg føler mig afslappet og fyldt med power, energi og glæde på en gang. 
En følelse af, at være i balance og stå stærkt! Det er første gang i mit 44 årige liv, at jeg har SÅ stærk en følelse af jordforbindelse. Jeg er meget taknemlig. Vi ses igen, for det vil jeg have mere af! Tak for dig Henrik”
Berteline
Når jeg har været hos Henrik, får jeg det markant bedre, end når jeg har været hos psykolog (som jeg ellers også har stor respekt for). Når jeg er til psykolog, hjælper det mig ‘oppe i hovedet’. Men … jeg kommer ikke længere end dét. Jeg får ikke kroppen med. Dér kan Henrik til gengæld hjælpe. Han var den første, som åbnede mine øjne for den type terapi – og for mig er det 10 gange mere effektivt end psykologernes tilgang.”
”Jeg vil klart anbefale Henrik – han er god til at hjælpe dig til at se klart, når du har svært ved det. Når du føler dig frosset fast. Henrik er bl.a. virkelig god til at skabe nye stærke billeder i dit hoved – og hjælpe dig til at fjerne de uønskede billeder, du ellers slæber rundt på.”
”To andre ting, sætter jeg også pris på ved Henrik: Han lever sig virkelig ind i dig og dit liv – jeg føler, at han er fuldstændig til stede. Og så er han faktisk også ret sjov; fjollet på en fed måde. Vi griner megameget sammen. Dét giver også god energi.”
Henrik har givet mig en række værktøjer, så jeg i dag selv er i stand til at give mig selv dét, jeg har brug for. Det er ret vildt. Og jeg har brugt det mange gange. Han har lært mig at fokusere på fremtiden – og løfte min entusiasme.”
Freja
”Jeg kørte 500 kilometer for at komme i terapi hos Henrik. Dét gjorde jeg gerne igen. Jeg har fået troen og håbet tilbage i mit liv efter blot én session hos Henrik. Nu tør jeg gå ud i verden og blive set. Jeg tør – efter mange, mange år – at træde ud af min komfortzone. I årevis kæmpede jeg med voldsom angst i mit liv. Og det afskar mig fra at føle nære relationer og kærlighed til mennesker omkring mig. Men da jeg var hos Henrik, faldt det hele bare på plads. Fuldstændig.”
”Det har betydet en kæmpestor livskvalitetsændring for mig. Som at få en nøgle, der låser op for det, der altid har siddet fast og været i vejen – så jeg kan slippe af med det.”
Marija
”Sessionen hos Henrik gav mig en klar følelse af, at jeg kom i kontakt med min egen storhed – sådan kan jeg bedst beskrive det. Han guidede mig. Også til at tackle mine begrænsende overbevisninger om mig selv.
Jeg har tit en tilbøjelighed til at tænke, at ‘jeg skal gøre mig fortjent til at blive holdt af.’ At der er noget bestemt, jeg skal gøre først. Her hjalp Henrik mig til at føle mig værdig – blot fordi jeg ER, den jeg er. Det var en kæmpe lettelse.”
Inger
“Jeg var ved Henrik for 5 dage siden i forbindelse med rygestop.
Fik så meget mere end det, Henrik havde en fantastisk evne til at finde min styrke og ro frem igen.
En virkelig wauw oplevelse for mig. – stadig røgfri ??”
Tina

“Jeg har stadig løftede øjenbryn af forundring og har behov for at dele min oplevelse med Henriks healingsterapi.

En særdeles rolig drømmerejse på healingsfærd foldede sig ud. Jeg har dog ingen dækkende ord for, hvad der skete.

Kun ydmyghed ! Og forundring! Men tillid til det var meningen…

For; hånden på hjertet, ingen, som i ingen! har nogensinde “fået skovlen under mig” og kunnet gå bagom mit forsvar, som Henrik gjorde. Og det er så overraskende for jeg er en af de rebelske klienter, når det handler om noget, der berører min frihedstrang…

Så; Fuldstændig grounded og med åbent hjerte gik jeg derfra med den vildeste kreative energi, som på magisk vis har erstattet min rygetrang… og jeg havde endda slet ikke LYST til at holde op.. det var kun “burde holde op” der herskede.

Det er nu 15 dage siden ..det er faktum.. men det er min tilbageværende ubeskrivelige rigtighedsfølelse (og den er noget særligt), der fordrer, at jeg er nødt til her at sende mine kærligste anbefalinger af Henriks healingsterapi.
Tak!

Malene